Online Marketeer (medior/senior)

Job description

Ben jij er klaar voor om als Online Marketeer aan de slag te gaan bij een innovatieve scale-up? Ligo is een snelgroeiende legal tech bedrijf en is op zoek naar een ervaren marketeer die alle kansen krijgt om door te groeien en impact te maken!


Ligo

Ligo is bestaat inmiddels 5 jaar en is het nummer 1 legal platform in Nederland. Wij maken ‘legal’ makkelijk, snel en betaalbaar. Met onze technologie zorgen we ervoor dat elk persoon onbeperkt gebruik kan maken van betaalbare juridische diensten. Een bedrijf oprichten, een contract op maat maken, bellen voor advies van topadvocaten, handige workflows om “legal jobs to be done” te tackelen, een testament of samenlevingscontract opstellen regelen, bij Ligo kan dit allemaal. Het team van Ligo groeit snel en we bieden jou een unieke kans om als Marketeer deel te nemen aan dit mooie avontuur. Je zal brede ervaring opdoen, samenwerken met een ervaren growth hacker/data analist en meebouwen aan een leading platform dat nu in Nederland al een hele industrie domineert.


Wat ga je bij ons doen?

Als Online Marketeer heb jij een belangrijke rol in de verdere groei van Ligo. Jij zet de marketingstrategie uit en bouwt aan naamsbekendheid, de groei van leads en optimaliseert de conversie. Dit doe je door doelgericht te experimenteren met online marketingkanalen en strategieën, die je niet alleen bedenkt, maar ook uitvoert. Je krijgt hierin veel vrijheid en werkt samen met de growth hacker die van vele markten thuis is, scherpe developers en ons Customer Success team. Door jouw brede kennis weet je goed welke kanalen in te zetten om meer omzet te generen en de business uit te bouwen. Termen als SEA, SEO, CRO en Viral Marketing zijn voor jou aan de orde van de dag. Binnen deze functie met je zowel hands-on als strategisch verantwoordelijk om de juiste online doelstellingen te behalen en de juiste doelgroepen te bereiken. Je bent goed met (marketing)teksten, en weet ook hiermee de juiste klanten aan te spreken. Je rapporteert aan de CEO, je kan het Marketing Team gaan uitbreiden en je kan snel doorgroeien!

Requirements

Waar worden wij blij van?

 • HBO- of WO-studie afgerond;

 • 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

 • Je hebt ervaring met Google Analytics, SEA en SEO;

 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;

 • Je kan snel schakelen tussen strategie en executie;

 • Je bent ambitieus, resultaatgericht en proactief;

 • Je bent zelfsturend en houdt van verantwoordelijkheid;

 • Je bent organisatorisch sterk en kan team members meekrijgen.

Voor jou hebben wij:

 • Een super enthousiast jong team dat er het maximale uit wil halen elke dag
 • Een omgeving waar legio aan mogelijkheden zijn: voor jezelf en de groei van het bedrijf
 • Mogelijkheid tot impact maken bij een leading B2B en B2C platform dat een hele industrie domineert
 • Marktconform salaris
 • Friday drinks, fruit, snacks & verse lunch elke dag!

Hoe is het Ligo Team?

Our team consists of enthusiastic enthusiasts who go the extra mile every day to make Ligo a great success! We love tackling, striving for a goal, making an impact and that is noticeable every day. It is not without reason that we want to become the largest in the market. If you get excited about this, then you certainly fit Ligo.

Lijkt dit je wat?

Solliciteer direct via de link hieronder. We kijken uit naar je reactie!